Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 13 Aralık 2018 - 09:13 Yorum: 0

Nazilli Belediyesi Arslanlı’da yatırımlara devam ediyor

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Arslanlı Mahallesi'nde yapımı devam eden yol bakım, onarım ve tadilat çalışmaları ile kapalı pazaryeri alanında...

Nazilli Belediyesi Arslanlı’da yatırımlara devam ediyor

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Arslanlı Mahallesi'nde yapımı devam eden yol bakım, onarım ve tadilat çalışmaları ile kapalı pazaryeri alanında incelemelerde bulundu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcıki sabah mesaisine Arslanlı Mahallesi'nde başladı. Ekiplerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Alıcık, "Arslanlı Kapalı Pazaryerimiz bin 903 metrekare alan üzerine kurulu ve 777 metrekare pazar, 133 metrekare pişirme ve müştemilat alanına sahip. Mahallemizin eksiklerinden biri olan pazaryerimizin biran evvel tamamlanması için çalışmalarımıza hız verdik" diye konuştu.

Arslanlı Mahallesi'nde yol yapım, bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmalarına devam ettiklerini hatırlatan Alıcık, "Arslanlı Düğün Salonumuzun arka kısmında kalan 210 metre uzunluk ve 7 metre genişlikteki toplam 1470 metrekare alan ile ilkokulumuzun yanında kalan 420 metrekare alanda parke taşı döşeme çalışmalarımızı tamamlayarak yolumuzu yaya ve araç trafiğine açtık. Allah'ın izniyle yapımı devam eden projelerimizi de en kısa sürede tamamlayarak Nazillimize kazandıracağız" sözlerini kaydetti.

Nazilli Belediyesi Arslanlı’da yatırımlara devam ediyor

Nazilli Belediyesi Arslanlı’da yatırımlara devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber