Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ağustos 2022 - 17:14 Yorum: 0

Nazilli Belediyesi engelli Şimşek’in evinin yolunu yeniledi

Nazilli Belediyesi ekipleri, Haydarlı Mahallesi'nde yaşayan 50 yaşındaki engelli Güler Şimşek'in evine giden yolu baştan sona yeniledi.

Nazilli Belediyesi engelli Şimşek’in evinin yolunu yeniledi

Nazilli Belediyesi ekipleri, Haydarlı Mahallesi'nde yaşayan 50 yaşındaki engelli Güler Şimşek'in evine giden yolu baştan sona yeniledi.

Hayata geçirilen tüm projelerde 7'den 70'e tüm vatandaşları göz önünde bulundurarak hareket eden ve engellilerin yaşamlarının kolaylaştırılması için sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışan Nazilli Belediyesi, Haydarlı Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşın talebine anında yanıt verdi. Yaklaşık 3 yıl önce geçirdiği felç sonucu yürüyemeyen 50 yaşındaki Güler Şimşek'in evine giderek yol açımı için saha incelemesi yapan belediye ekipleri, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın talimatıyla çalışmalara başladı.

Desteklerinden dolayı Nazilli Belediyesi'ne teşekkür eden Güler Şimşek'in oğlu Tuncay Şimşek, "Annem geçirdiği rahatsızlıktan dolayı 3 senedir rahat hareket edemiyor. Evimizin önünün genişletilmesi ve yol yapımı bizim için çok önemliydi. Mahalle muhtarımıza ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Taleplerinin iletilmesinin ardından çalışmaların ivedilikle başladığını belirten Mahalle Muhtarı Mehmet Öztürk, "Başkanımız sağ olsun bir sözümüzü iki etmedi. Güler ablamızın eşi de kanser hastası. Şuan Aydın'da tedavisi devam ediyor. Tuncay oğlumuz hem annesi hem de babası ile ilgileniyor. Evlerinin önünde bulunan alan oldukça dar ve kullanışsızdı. Belediye ekiplerimizin çalışmalarıyla bundan sonra günlük yaşamı daha kolaylaşacaktır. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber