Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 09 Mart 2015 - 19:53 Yorum: 0

Nazilli Belediyespor-Altay maçındaki olaylar

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Özkat:

Nazilli Belediyespor-Altay maçındaki olaylar

AYDIN (AA) -  Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un kulüp başkanı Nurittin Özkat, Altay maçında iki takım taraftarları arasında çıkan olaylardan üzüntü duyduklarını belirtti.

Özkat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki Ege kulübünün dün karşı karşıya geldiği maç öncesi çıkan olayları bazı Altay taraftarlarının çıkardığını öne sürdü.  

Olaylarda yaralanan Nazilli Belediyespor taraftarı Veysel Çetin'in Nazilli Devlet Hastanesi'nden Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiğini belirten Özkat, "Bizler yönetim kurulu üyeleri olarak taraftarlarımıza sahip çıkmak zorundayız. Nazilli Belediyespor taraftarları bugüne kadar gittikleri hiçbir deplasmanda böyle çirkin olaylara karışmamışlardır. Olay çıkaran Altay taraftarlarını şiddetle kınıyoruz. Altay taraftarları şehir stadımızın bazı bölümlerine kırıp dökerek zarar vermişlerdir. Bunlar da sporumuz adına bizleri çok üzmüştür" diye konuştu.

Nazilli Belediyespor ile Altay arasında dün oynanan karşılaşma öncesi ve sonrası iki takım taraftarları arasında arbede yaşanmış, polisin de müdahale ettiği olaylarda 3 kişi yaralanmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber