Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Temmuz 2016 - 17:18 Yorum: 0

Nazilli’de 108 çocuk yüzmeyi öğrendi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde belediye tarafından düzenlenen yüzme kursuna katılarak yüzmeyi öğrenen 108 öğrenciye Belediye Başkanı Haluk Alıcık sertifikalarını...

Nazilli’de 108 çocuk yüzmeyi öğrendi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde belediye tarafından düzenlenen yüzme kursuna katılarak yüzmeyi öğrenen 108 öğrenciye Belediye Başkanı Haluk Alıcık sertifikalarını verdi.

Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen 2016 yaz dönemi yüzme kurslarında 7–16 yaş arası 108 çocuk yüzmeyi öğrendi. Nazilli Belediyespor'un uzman eğiticileri tarafından Sümer Park'taki Şehit Akın Yüzme Havuzunda açılan kursa katılan öğrenciler sertifikalarını aldı. Ailelerin bütçesine uygun olarak açılan kursları bitiren 108 öğrenciye katılım belgelerini Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık verdi.

Yüzme kurslarının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Spor disiplinine sahip çocuklar sağlıklı nesiller olarak geleceğimizin teminatıdır. Yüzme kursları ile çocuklar tatillerini öğrenerek ve eğlenerek geçirmiş oldular" dedi. Sağlıklı bir yaşam için sportif aktivitelerin büyük önem taşıdığına vurgu yapan Başkan Alıcık, "Çocukların fiziksel gelişimlerini sağlamak, onları kötü alışkanlıklardan, obeziteden uzak tutmak ve boş zamanlarını sportif faaliyetlerle geçirebilmeleri için çalışıyoruz. Nazilli'de sosyal, sportif aktivitelerimiz bundan sonra da devam edecek. Nazillili çocuklarımıza önümüzdeki zamanlarda sporun başka dallarında ve diğer sosyal aktivitelerde projeler üreterek hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu aktiviteler sayesinde çocuklarımız kendine güvenen, sosyalleşmiş, spor disiplinine sahip sağlıklı nesiller olarak geleceğimizin teminatı olacaklar" ifadelerini kullandı.

Nazilli’de 108 çocuk yüzmeyi öğrendi

Nazilli’de 108 çocuk yüzmeyi öğrendi

Nazilli’de 108 çocuk yüzmeyi öğrendi

Nazilli’de 108 çocuk yüzmeyi öğrendi

Nazilli’de 108 çocuk yüzmeyi öğrendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber