Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Temmuz 2016 - 18:53 Yorum: 0

Nazilli’de 5 fabrikada arama yapıldı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Uğur Şirketler Gurubu'na yönelik operasyon kapsamında şirketin ortaklarından birisi daha gözaltına alınırken, beş ayrı...

Nazilli’de 5 fabrikada arama yapıldı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Uğur Şirketler Gurubu'na yönelik operasyon kapsamında şirketin ortaklarından birisi daha gözaltına alınırken, beş ayrı fabrika binasında arama yapıldı.

Nazilli'deki 15 Temmuz darbe soruşturması kapsamında dün gözaltına alınan iş adamları Mehmet ve Ali Takmaklı'ya ait Uğur Şirketler Gurubu'na bağlı 5 fabrikada polis tarafından arama yapıldı. tığı öğrenildi. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliği, KOM ve TEM ekiplerinin ortak yürüttüğü operasyonlar kapsamında, firmanın ortaklarından Ünal Takmaklı da gözaltına alındı.

Takmaklılar gece hastaneye kaldırıldı

FETÖ operasyonlarında gözaltına alınan Uğur Derin Dondurucu'nun sahiplerinden Mehmet ve Ali Takmaklı, akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Bir süre önce İzmir'de prostotat ameliyatı olduğu öğrenilen Ali Takmaklı, rahatsızlığının artmasıyla emniyete çağrılan 112 ambulansıyla hastaneye kaldırıldı. Tansiyon sorunu yaşayan Mehmet Takmaklı da, bir başka ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ünlü iş adamları, gece 02:00'ye kadar doktor gözetiminde tutuldu. Durumlarının iyiye gittiği öğrenilen Ali ve Mehmet Takmaklı, ambulansla tekrar emniyete götürüldü.

Nazilli’de 5 fabrikada arama yapıldı

Nazilli’de 5 fabrikada arama yapıldı

Nazilli’de 5 fabrikada arama yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber