Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Temmuz 2018 - 17:38 Yorum: 0

Nazilli’de Necati ve Saykolar rüzgarı esti

TRCC tarafından her yıl düzenlenen Büyük Anadolu Sürüşü (BAS) 3. TRCC Motofest etkinlikleri, Nazilli Belediyesi'nin katkılarıyla Sümer Rekreasyon Alanında...

Nazilli’de Necati ve Saykolar rüzgarı esti

TRCC tarafından her yıl düzenlenen Büyük Anadolu Sürüşü (BAS) 3. TRCC Motofest etkinlikleri, Nazilli Belediyesi'nin katkılarıyla Sümer Rekreasyon Alanında gerçekleştirilen Necati ve Saykolar konseriyle sona erdi.

Türk Riders Chopper Clup (TRCC) tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen Büyük Anadolu Sürüşü Motofest etkinlikleri, ünlü rock grubu Necati ve Saykolar konseri ile sona erdi.

Nazilli Belediyesi'nin katkılarıyla Sümer Rekreasyon Alanında gerçekleştirilen konsere Kaymakam İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, Türk Riders Chopper Clup Genel Başkanı Naci Kaya ve kulüp üyeleri ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Plaket ve çiçek takdimlerinin ardından kulüp üyeleri adına konuşma yapan Gökhan İşçioğlu, "Bizler Türk Riders Chopper Clup olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Büyük Anadolu Sürüşümüzün 3.'sü olan 2018 sürüşümüzün Nazilli ayağındayız. Başlangıç yerimiz Mersin olup Akdeniz kıyılarından devam edip Ege'deki Nazilli durağımızdan sonra turumuz Çanakkale'de sona erecektir. Türkiye'nin 30 ilinde ve KKTC'de, şu anda Nazilli'de arkadaşlarımız bulunmaktadır. Bizlere burada destek veren herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Konsere katılan TRCC üyelerine ve vatandaşlara hoşça vakit geçirmelerini dileyen Başkan Alıcık, Nazilli'nin tarihi dokusu ve ekonomik yapısı ile ilgili konuşmasının ardından, "Nazilli'de Türk Riders Chopper Clup üyelerini ağırlamaktan çok mutlu olduk. Büyük Anadolu Sürüşü'nün 3. etabını Nazilli'de dostlarımızla yapıyoruz, inşallah güzel bir akşam geçiririz. Nazilli her şeyin en güzeline layık" dedi.

Nazilli’de Necati ve Saykolar rüzgarı esti

Nazilli’de Necati ve Saykolar rüzgarı esti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber