Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Şubat 2018 - 09:03 Yorum: 0

Nazilli’de şoförlerden Başkan Alıcık’a teşekkür

Nazilli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Seyfi Çalışkan ve yönetimi, ilçe genelinde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Haluk...

Nazilli’de şoförlerden Başkan Alıcık’a teşekkür

Nazilli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Seyfi Çalışkan ve yönetimi, ilçe genelinde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Nazilli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Seyfi Çalışkan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

İlçe genelinde yapmış olduğu yol açma, genişletme ve yenileme çalışmalarından dolayı Başkan Alıcık'a teşekkür eden Çalışkan, "Yeni yönetimimiz ile birlikte başkanımızı ziyaret etmek istedik. Başkanımız ilçemizde birçok önemli projeye imza attı. Meslektaşlarımızın her zaman yanında oldu. İlçemizde alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yolları yenileyerek bizlere büyük kolaylık sağladı. Allah kendisinden razı olsun" ifadelerini kullandı.

"Şoförlerimizin her zaman yanındayız"

Ziyaretlerinden dolayı Çalışkan ve yönetimine teşekkür eden Başkan Alıcık'da, "Nazillimiz dört bir taraftan büyüyor. Merkez ve çevre mahallelerimizde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sorumluluk sahamız içerisinde gerekli çalışmaları yapıyoruz. Şoför kardeşlerimizin dün olduğu gibi bundan sonra da yanındayız" diye konuştu.

Nazilli’de şoförlerden Başkan Alıcık’a teşekkür

Nazilli’de şoförlerden Başkan Alıcık’a teşekkür

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber