Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Eylül 2016 - 23:03 Yorum: 0

Nazilli’de trafik ekipleri bayramda boş durmadı

Kurban Bayramı tatilinin bitmesi nedeniyle artan trafik kazalarının önlenmesi için emniyete talimat veren Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, sürücülerin uyarılmasını...

Nazilli’de trafik ekipleri bayramda boş durmadı

Kurban Bayramı tatilinin bitmesi nedeniyle artan trafik kazalarının önlenmesi için emniyete talimat veren Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, sürücülerin uyarılmasını istedi. Trafik Şube Amiri ve ekipleri talimatı yerine getirerek, ilçede ilginç bir uygulamaya imza attı. Şehrin birçok noktasında karşılaşacağınız trafik ekipleri, sürücüleri tek tek durdurarak yavaş ve dikkatli araç kullanmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Bayram tatilinin son günlerinde yaşanabilecek trafik kazalarını önlemek amacıyla, Nazilli'nin giriş-çıkış ve şehir merkezindeki trafik uygulamaları farklı bir boyut kazandı. Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, trafik polislerinin sürücüleri hız konusunda uyarlamaları için bayram öncesinde talimat verdi. Dün belediye meydanındaki trafik uygulamasında çok sayıda araç durduran trafik ekipleri, sürücülere trafik kurallarını anlattı.

Uygulamada emniyet kemeri, trafik ışıklarına uyma, hız limitlerine riayet etme ve araç kullanırken cep telefonu kullanma gibi hayati önem taşıyan kuralları tekrar hatırlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber