Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Temmuz 2016 - 08:53 Yorum: 0

Nazım Hikmet Büyükada Yaz Kampı sona erdi

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen Nazım Hikmet Büyükada Yaz Kampı sona erdi.

Nazım Hikmet Büyükada Yaz Kampı sona erdi

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen Nazım Hikmet Büyükada Yaz Kampı sona erdi. Kampa katılan çocuklar sertifikalarını ve teşekkür belgelerini Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün elinden aldı.

Kartal Belediyesi'nin misafiri olarak Türkiye'nin dört bir yanından gelen 55 çocuğu sanat ve sosyal faaliyetlerle buluşturan Nazım Hikmet Büyükada Yaz Kampı sona erdi.

Ada Kartal Hotel'de gerçekleşen kapanış törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz katıldı. 12 gün boyunca düşünce geliştirme ve yazma becerilerini geliştirecek etkinlikler içinde yer alan 55 çocuğa sertifikaları ve teşekkür belgelerini Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz takdim etti.

Başkan Öz'den "Nazım Hikmet" Vurgusu

Sertifika töreninde açıklama yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kampın önemine dikkat çekerek, "Değişik bölgelerden gelen, değişik yapıdaki çocukların büyümeden bu kardeşliği, birlikteliği ve birlikte hareket etmeyi öğrenmelerini istedik. Nazım Hikmet'i tanımalarını istedik. Böyle büyük bir kentte buluşmalarını istedik. Gittikleri yerde bunları arkadaşlarıyla paylaşmalarını istedik. Nazım Hikmet Vakfı da bu konuda değerli öğretmenleriyle sanatla, tiyatroyla, değişik etkinlikler ve değişik derslerle bu çocukların gelişiminde büyük bir katkıda bulundu. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Resim, ritim atölyesi, drama, masal, barış eğitimi, yüzme, fotoğraf atölyesi gibi aktivitelerle eğlenceli zaman geçiren çocuklar, Kartal Belediyesi'nin misafirperverliğinden oldukça memnun kaldığını söyledi.

Program sonunda minikler Başkan Öz ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber