Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 20 Nisan 2018 - 15:24 Yorum: 0

Nazlı Hamarat’ın acı günü

Özel bir kanalda yayımlanan moda yarışması ile son dönemlerde adından söz ettiren şarkıcı Nazlı Hamarat'ın babası Zekai Hamarat, Balıkesir'in Bandırma...

Nazlı Hamarat’ın acı günü

Özel bir kanalda yayımlanan moda yarışması ile son dönemlerde adından söz ettiren şarkıcı Nazlı Hamarat'ın babası Zekai Hamarat, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bandırma'nın tanınmış ailelerinden ve tarihi Marmara Sineması'nın sahibi Mehmet Zekai Hamarat, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Hamarat'ın cenazesi memleketi Bandırma'ya getirildi. Öğle namazını müteakip Bandırma Haydar Çavuş Camii'nde kılınan cenaze namazına Hamarat ailesinin yakınlarının yanı sıra şarkıcı Nazlı Hamarat da katıldı. Hamarat'ın cenazesi önce Bandırma Sevgi Yolu üzerinde bulunan evlerinin önüne, burada yapılan duanın ardından ise Haydar Çavuş Camii'ne getirildi. Mehmet Zekai Hamarat, cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığına defnedildi.

Nazlı Hamarat’ın acı günü

Nazlı Hamarat’ın acı günü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber