Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Ağustos 2022 - 09:44 Yorum: 0

Nazo Zeyrek: "Mia Klinika dünyaya açılıyor"

Nazo Zeyrek, kozmetik sektöründe faaliyet gösteren markası Mia Klinika'yla dünyaya açılmak için harekete geçti.

Nazo Zeyrek: 'Mia Klinika dünyaya açılıyor'

Nazo Zeyrek, kozmetik sektöründe faaliyet gösteren markası Mia Klinika'yla dünyaya açılmak için harekete geçti. Öncelikli olarak Amerika ve İngiltere piyasalarını hedefleyen Zeyrek, "Temaslarımız sürüyor, hayalimizi gerçekleştirmek üzereyiz" dedi.

İzmirli girişimci Nazo Zeyrek'in hayvan dostu bir kozmetik markası oluşturmak amacıyla hayata geçirdiği, ürünleri hayvan deneyi yapılmadan ve hayvansal hammadde kullanılmadan üretilen Mia Klinika markası, kısa sürede büyük başarı elde etti. Türkiye pazarının önde gelen e-ticaret sitelerindeki satış grafiğiyle üst üste birincilikler elde eden marka, Zeyrek'e "Yılın En İyi Girişimci Kadını" ödülünü de kazandırdı.

"Şimdi hedef büyütme zamanı"

Ortağı Ali Yağcı'yla birlikte hayata geçirdiği Mia Klinika'nın markalaşma sürecinde tüm hedeflerini gerçeğe dönüştürdüklerini dile getiren Nazo Zeyrek, "Üç serumla başladığımız yolculuğumuzda bugün 16 seruma ulaştık. Ürünlerimizi Türkiye'nin her yerine ulaştırıyoruz. Şimdi hedef büyütme zamanı" dedi.

"Gerekli temaslarda bulunduk"

Nazo Zeyrek, Mia Klinika ile Amerika ve İngiltere piyasalarına giriş yapmaya hazırlandıklarını duyurarak, "Türkiye sağlık turizminde lider bir ülke. Neden bu ülkeden çıkan bir kozmetik markası da kendi sektöründe lider olmasın. Biz bunu başarmanın peşindeyiz. Yabancı müşterilerimizin sayısının çok olması da hedefimize uzak olmadığımızın kanıtı. Gerekli temaslarda bulunduk, görüşmelerimiz sürüyor. Çok yakında Mia Klinika'nın yurt dışı serüveni başlayacak" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber