Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 12 Mayıs 2016 - 10:38 Yorum: 0

Necip Çarıkçı: "Hiçbir Güç Beni Adaylıktan Vazgeçiremez"

Boluspor'da yeni yapılacak başkanlık seçimlerinde aday olan Necip Çarıkçı, "Hiçbir güç beni Boluspor başkanlığı adaylığından vazgeçiremez. Aday...

Necip Çarıkçı: 'Hiçbir Güç Beni Adaylıktan Vazgeçiremez'

Boluspor'da yeni yapılacak başkanlık seçimlerinde aday olan Necip Çarıkçı, "Hiçbir güç beni Boluspor başkanlığı adaylığından vazgeçiremez. Aday olmaya devam edeceğim" dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'da 28 Mayıs'ta yapılacak kongrede adaylığını açıklayan eski başkan Necip Çarıkçı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Adaylıktan çekilmesinin söz konusu olmadığını ifade eden Necip Çarıkçı, "Boluspor kongresi öncesinde 10 gün önce adaylığımı açıkladım. Kararımda taraftarımızın ve basınımızın bir tesiri var. Geçmişte Boluspor'da görev yapmış eski arkadaşlarımızı bu konuda bize destekleri oldu. Boluspor'un ihtiyacı olduğu bu dönemde aday olduk. Maalesef bazı basın organlarında aday olmayacağım şeklinde bir haberler çıktı. Adaylıktan çekilmem gibi bir durum söz konusu değil. Kesinlikle böyle bir şey yok" diye konuştu.

Kongrenin 15 Mayıs'ta yapılmasını istediğini ancak 15 Mayıs'ta Boluspor'un maçlarının bittiğini söyleyen Çarıkçı, "Ligin bitimiyle kongrenin yapılacağı gün arasında 25 gün mesafe var. Ben sözümün arkasındayım. Hiçbir güç beni Boluspor başkanlığı adaylığından vazgeçiremez. Adayım, olmaya devam edeceğim. İnşallah kongremiz Bolusporumuza hayırlı olur" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber