Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Nisan 2018 - 10:33 Yorum: 0

Necla-Ergun Abalıoğlu öğrencileri PİSA’da ülkemizi temsil etti

Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı (PİSA) 2018 öğrenci değerlendirmesinde Türkiye'yi, Denizli-Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu...

Necla-Ergun Abalıoğlu öğrencileri PİSA’da ülkemizi temsil etti

Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı (PİSA) 2018 öğrenci değerlendirmesinde Türkiye'yi, Denizli-Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri temsil etti.

Zorunlu eğitimini tamamlayan öğrencilerin temel bilgi ve becerilere ne ölçüde sahip olduklarını ölçmeyi hedefleyen PİSA 2018'e Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 15 yaşında 42 öğrenci sınavlara katılarak Türkiye'yi temsil etti. Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yanı sıra Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesinden de 42 öğrencinin de katıldığı PİSA'ya nisan ayı süresince Türkiye'den 189 okuldan 7 bin 292 öğrenci katılacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber