Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 24 Şubat 2015 - 19:29 Yorum: 0

Necmettin Erbakan'ın, ölümünün 4’üncü yılı

Eski Başbakan ve Milli Görüş Hareketi’nin lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ölümünün 4’üncü yılında Malatya’da düzenlenen bir programla anılacak.

Necmettin Erbakan'ın, ölümünün 4’üncü yılı

MALATYA - Eski Başbakan ve Milli Görüş Hareketi’nin lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ölümünün 4’üncü yılında Malatya’da düzenlenen bir programla anılacak.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından yapılacak anma programında Prof. Dr. Necmettin Erbakan için ilk olarak ölümünün 4. yılı nedeniyle mevlid-i şerif okutulacak. Daha sonra düzenlenecek anma programında ise Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın “Erbakan’ı Anma ve İslam Birliği Programı” konusuyla Malatyalılarla buluşacak.
SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, anma programları ile ilgili yaptığı açıklamada 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında ‘Erbakan’ı Anma Haftası’ olarak ilan edildiğini belirterek bu nedenle Malatya’da Erbakan için Yeni Camii’nde mevlid-i şerif okutacaklarını söyledi. Asiltürk, ardından iser akşam 19.30’da konferans düzenleyerek Erbakan’ı anacaklarını söyledi.

Milli Görüş Hareketi’nin lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Türkiye’nin yetiştirdiği ender insanlardan biri olduğunu belirten Asiltürk, konferanslarına SP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın’ın katılacağını belirtti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber