Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:24 Sınav günü gürültü kirliliği yapılmaması yönünde uyarı08:18 Bakan Yerlikaya: “İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-29’ operasyonlarında organ...08:17 İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, “Gece meydana gelen patlama...08:16 Çizgi kitap kahramanı "Şakrak" Erzincan’da çocuklarla buluştu08:05 İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen...08:03 İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti08:02 Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu07:28 İsrail’den İran’a İHA saldırısı06:45 Tokat’ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı06:06 Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı06:03 İzmir’de tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı06:01 İsrail, İran’a füze saldırısı başlattı05:03 Filistin’in BM’ye tam üyeliğini öneren karar tasarısı BM Güvenlik Konseyi’n...04:48 Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp ka...04:38 Aksaray’da kontrolden çıkan otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı04:25 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik jürinin seçimi tamam...03:41 Esenler’de araç içinden havaya ateş ettiği anı sosyal medyada paylaşan şahı...02:50 Bolu’da damat dehşeti: Karısını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü02:27 Ankara’da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 3 yaralı02:23 İki aracın çarpıştığı kazada karı koca yaralandı
Spor 09 Temmuz 2018 - 17:14 Yorum: 0

Necmettin Rama Spor Tesisi açıldı

Bursa'nın Gemlik Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Necmettin Rama Spor Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Necmettin Rama Spor Tesisi açıldı

Bursa'nın Gemlik Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Necmettin Rama Spor Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

2014 yılında elim bir kazada hayatını kaybeden önceki dönem Gemlik Belediye Meclis Üyesi Necmettin Rama'nın isminin verildiği tesisin açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı. Refik Yılmaz, "Hamidiye Gemlik'in en eski mahallesinden biri. Deniz kenarından başlayıp bulunduğumuz yere doğru geliyor. Fakat Armutlu çevre yolundan bu tarafa doğru uzun yıllar alt yapısı yapılamamış hizmet alamamış biraz da kaderine terk edilmiş bir mahalle idi. Yolun üst kısmında ne bir cami, ne bir okul, ne bir ezan sesi, ne de çocukları derse çağıran bir zil sesi bulunmazdı. Alt yapı olmadığı için asfalt da yoktu. Her yer çamur toprak ve tozluydu. Ama şükürler olsun ki Büyükşehir'imizle beraber önce alt yapı hizmetleri ve imar çalışması, ardından asfalt çalışmaları tamamlandı. Bugün baktığımızda Gemlik'in en büyük okul bahçesi hemen yanımızda ki Roda İmam Hatip Lisesi bahçemiz. Yine Gemlik'te bahçesi en büyük camimiz hemen yanımızda ki Ak Şemseddin Camii. İlçe Tarım ve Ziraat Odası binalarımız belediyemiz tarafından hizmete girdi. Gemlik'in en güzel binaları, en güzel spor tesisleri ve çocuk parkları bu bölgede inşa ediliyor" dedi.

Alinur Aktaş da, "Ben vefa örneği gösterdiği için çok değerli başkanımıza ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Necmettin Rama kardeşimiz bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrıldı. Allah nur içinde yatırsın. Nihayetin de Hamidiye Mahallesi güzel bir eser kazanıyor ve onun ismiyle de taçlanmış oluyor. Takdir edersiniz ki bu gençlerin sağlıklı yetişebilmesi, ülkeye ve şehre olan bağlılığının artabilmesi için spor tesislerimizin yapımları çok önemli. Hamidiye Mahallesi'ne hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Necmettin Rama Spor Tesisi açıldı

Necmettin Rama Spor Tesisi açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber