Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 23 Ekim 2017 - 13:33 Yorum: 0

Nef Çamlıtepe’de 2 günde tüm proje satıldı

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Çekmeköy'de hayata geçirilecek Nef Çamlıtepe projesinde, 2 günde 474 konut satışıyla rekora imza atıldığını...

Nef Çamlıtepe’de 2 günde tüm proje satıldı

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Çekmeköy'de hayata geçirilecek Nef Çamlıtepe projesinde, 2 günde 474 konut satışıyla rekora imza atıldığını belirtti.

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, İstanbul Çekmeköy'de yapılacak üç ayrı projenin ilk ayağı olan Nef Çamlıtepe'deki 474 konutun tamamı bir hafta sonunda satıldığını açıkladı. İki günde yapılan 260 milyon liralık satışın sektörün geleceği için ümit verdiğini anlatan Timur, "Bu başarı hem Türkiye ekonomisine, hem de Nef'e duyulan güvenin en somut göstergelerinden biridir. Nef ve Fiba Grubu gibi iki önemli markanın bu projede bir araya gelmesi, projeye duyulan güvenin ve heyecanın artmasında da önemli rol oynadı. İhtiyaca cevap veren projelere imza attığınızda karşılığını görüyorsunuz" dedi.

Timur, "Sektörümüzde, bugünkü piyasa ve ekonomide böyle bir satış rekoruna imza atmamız bizim için büyük moral oldu. Böylece emlak piyasasını canlandırdığımız ve sektörümüzün hala çok güçlü olduğunu bir kez daha gösterdiğimiz için ayrıca mutluluk duyuyoruz. Nef olarak yatırımcısına prim sağlayacak, hızla gelişen ve çekim merkezi haline gelen lokasyonlarda yaşam alanları geliştirmeye ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

1.2 milyar TL toplam proje değeri

Toplam proje değeri 1 milyar 200 milyon TL olan, 230 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselecek Nef Çekmeköy'ün ilk projesi Nef Çamlıtepe'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı tiplerde, bahçeli, teraslı ve balkonlu 474 adet konutun yer alacağı bilgisi paylaşıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber