Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 13 Eylül 2016 - 09:53 Yorum: 0

Nehirde erkek cesedi bulundu

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi Cemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi.

Nehirde erkek cesedi bulundu

Adana'da Seyhan Nehri'nde erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi Cemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Adana Büyükşehir Belediyesi temizlik işçileri, sabahleyin Seyhan Nehri'nde temizlik çalışması yapmaya başladı. Bir süre çöpleri toplayan çalışanlar daha sonra suda insan kafasına benzer bir cisim gördü. Temizlik görevlileri yaklaştıklarında erkek cesediyle karşılaşınca, durumu polise haber verdi. Temizlik görevlileri, cesedin akıntıya kapılmaması için kenara kadar sürükleyip burada bir iple demir korkuluklara bağladı. Kısa süre sonra olay yerine polis ekipleri geldi. Yapılan incelemenin ardından ceset sudan çıkartılarak otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı.

25-30 yaşlarında olduğu tahmin edilen cesedin kimliği belirlenemedi. Şahsın nasıl öldüğü ise yapılan araştırmalardan sonra ortaya çıkacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber