Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 11 Ağustos 2015 - 21:03 Yorum: 0

Nemrut senin mi benim mi?

Arslantepe Alan Yönetimi Toplantısı’nda konuşan Başkan Gürkan, “Buradan gelen o tarafa geçsin, o taraftan gelen buraya gelsin. Nemrut senin mi benim mi? Senin olsa ne olur benim olsa ne olur.

Nemrut senin mi benim mi?

MALATYA - Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arslantepe Alan Yönetimi Toplantısı’nda Nemrut Dağı ile ilgili önemli açıklamada bulundu. Başkan Gürkan, Nemrut senin mi benim mi? Tartışmasına değinerek, “Senin olsa ne olur benim olsa ne olur. Önemli olan tüm insanlığa açma hadisesidir” dedi.

Arslantepe Alan Yönetimi Toplantısı’nda konuşan Başkan Gürkan, “Buradan gelen o tarafa geçsin, o taraftan gelen buraya gelsin. Nemrut senin mi benim mi? Senin olsa ne olur benim olsa ne olur. Önemli olan tüm insanlığa açma hadisesidir. Senin benim hikayesinin ötesinde bunlar tartışılacak konu değildir. Bunlar Valiler düzlemine, Belediye Başkanları düzeyine ve milletvekilleri düzeyine kadar çıkmışsa, buradaki insanların zihinlerini sorgulaması lazım. Bu normal bir zihin akışı değil. Kim ne derse de desin. Bu yaklaşım doğru bir yaklaşım değildir. Bunu insan aklının ziyan olduğu an olarak değerlendirmek lazım” diyerek, Nemrut Dağı’nın çıkmaz sokaktan kurtulması gerektiğini söyledi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber