Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2016 - 15:58 Yorum: 0

Nesibe Aydın Okullarında yeni eğitim öğretim yılı başladı

Nesibe Aydın Okullarında, 2016-2017 eğitim öğretim yılının açılışı törenle gerçekleşti.

Nesibe Aydın Okullarında yeni eğitim öğretim yılı başladı

Nesibe Aydın Okullarında, 2016-2017 eğitim öğretim yılının açılışı törenle gerçekleşti.

Ankara, Konya ve Antalya'daki tüm Nesibe Aydın Okullarında yeni eğitim öğretim yılı başladı. Tüm öğrenciler okul kıyafetleri ile okul bahçelerini süslerken anne ve babalar da okulun ilk gününde çocuklarının heyecanını paylaştı. Ankara Gölbaşı kampüsünde veliler ve öğrenciler bando müziği eşliğinde ve balondan çiçeklerle okullarına "merhaba" derken, Ümitköy İlkokulu, Çankaya Anaokulu, Yıldızlar Lisesi, Konya ve Antalya Okullarındaki kurucu ve idareciler ise açılış törenlerinde yeni eğitim ve öğretim yılı için güzel temennilerde bulundu.

Günün anlam ve önemini belirten şiirleri ile açılış törenlerini izleyenleri duygulandıran öğrencilerden sonra, dansçılar sergiledikleri performansla izleyenleri büyüledi. Öte yandan anaokulu ve 1.sınıf öğrencilerinin heyecanı ise gözlerden kaçmadı.

İlk ders zilinin çalmasıyla tüm öğrenciler sınıflarına yerleşirken, anne babalarda da çocuklarını güven dolu bir okula emanet etmenin verdiği huzurla işlerine gitmek üzere okuldan ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber