Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Kasım 2017 - 14:49 Yorum: 0

Neslihan Muratdağı, Ürdün-Japonya maçını yönetecek

FIFA Kokartlı Kadın hakemlerden Neslihan Muratdağı, Ürdün Futbol Federasyonu'nun ismen daveti ile Ürdün ile Japonya Kadın A Milli Futbol Takımları arasındaki...

Neslihan Muratdağı, Ürdün-Japonya maçını yönetecek

FIFA Kokartlı Kadın hakemlerden Neslihan Muratdağı, Ürdün Futbol Federasyonu'nun ismen daveti ile Ürdün ile Japonya Kadın A Milli Futbol Takımları arasındaki hazırlık maçını yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "FIFA Kokartlı Kadın hakemlerden Neslihan Muratdağı, Ürdün Futbol Federasyonu'nun ismen daveti ile 24 Kasım 2017 Cuma günü oynanacak Ürdün ile son Dünya Kupası finalisti Japonya arasındaki Kadın A Milli Takımları hazırlık maçını yönetecek.

Ürdün'ün başkenti Amman'da TSİ 17.00'de başlayacak karşılaşmada Muratdağı'nın yardımcılıklarını ve dördüncü hakemliğini Ürdün Futbol Federasyonu'nun atayacağı hakemlerin yapacağı ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber