Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Dünya 21 Ağustos 2014 - 00:43 Yorum: 0

Netanyahu'nun açıklamaları umutsuzca bir girişim

Hamas Sözcüsü Ebu Zühri, "Suikast tehditleri, Hamas yöneticilerini korkutmaz. Netanyahu'nun açıklamaları, İsraillilere moral vermek için umutsuzca bir girişim" dedi.

Netanyahu'nun açıklamaları umutsuzca bir girişim

Hamas Sözcüsü Sami Ebu Zühri, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun açıklamalarını, 'İsraillilere moral eda etmek için umutsuzca bir girişim' şekilde nitelendirdi.

Ebu Zuhri, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun başkent Tel Aviv'de Savunma Bakanı Moşe Yalon'la düzenlediği basın toplantısına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, 'Suikast tehditleri, Hamas yöneticilerini korkutmaz. Netanyahu'nun açıklamaları, İsraillilere moral vermek için umutsuzca bir girişim. Bu tehditler, işgalcinin ne derece kanlı olduğunu ve ateşkesteki ciddiyetsizliğini gösteriyor' ifadelerini kullandı.

Netanyahu, başkent Tel Aviv'de düzenlediği basın toplantısında, 'Gazze'deki terör örgütlerinin liderleri ve komutanları bizim hedefimizdedir ve hiçbirinin dokunulmazlığı yoktur' diyerek, 'Koruyucu Hat' operasyonun sona ermediğini, bunun Hamas'ın kuruluşundan bu güne aldığı 'en katı darbe' olduğunu ileri sürmüştü.

Muhabir: Moustafa Maged Haboosh, Zeynep Tüfekçi, İbrahim Kılıç

 
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber