Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mayıs 2016 - 14:58 Yorum: 0

NEÜ Doğa Gözlem Ve Fotoğrafçılığı Öğrenci Topluluğundan Sergi

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Doğa Gözlem ve Fotoğrafçılığı Öğrenci Topluluğu, 2015-2016 öğretim yılı bahar yarıyılında gerçekleştirmiş...

NEÜ Doğa Gözlem Ve Fotoğrafçılığı Öğrenci Topluluğundan Sergi

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Doğa Gözlem ve Fotoğrafçılığı Öğrenci Topluluğu, 2015-2016 öğretim yılı bahar yarıyılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler kapsamında çekilen fotoğraflardan oluşan "Doğadan Esintiler" konulu sergi AKEF sergi alanında görücüye çıktı.

Sergide toplam 42 doğa fotoğrafı yer alırken, fotoğraflar ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Bu fotoğrafların tamamına yakını Konya'nın kelebek, kuş, bitki ve doğal güzelliklerini konu aldı. Sergide, farkındalık oluşturmak amacı ile özellikle endemik ve nesli tehlike altındaki türlerin fotoğrafları sergilendi. Sergi yarın da ziyaretçilere açık olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber