Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 16:33 Yorum: 0

NEÜ Fakülte birincilerine YÖK’ten kutlama belgesi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından gönderilen kutlama belgelerini,...

NEÜ Fakülte birincilerine YÖK’ten kutlama belgesi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından gönderilen kutlama belgelerini, fakülte birincilerine takdim etti.

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi fakültelerini "fakülte birincisi" olarak kazanan öğrenciler için, bugün gerçekleştirilen Senato toplantısı öncesi belge teslim töreni düzenlendi.

Törende kısa bir konuşma yapan Rektör Kılıç, "Bu sene üniversitemizi tercih eden birbirinden değerli öğrencilerimizden fakültelerimize birincilikle yerleşen arkadaşlarımızı sizlerin huzurunda bir kez daha tebrik ediyorum. Ayrıca üniversitemizi tercih etmelerinden dolayı da teşekkür ediyorum. İnşallah kendileri üniversitemizde alacakları eğitimle daha başarılı ve daha güzel işlere imza atacaklar. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum." dedi.

Rektör Kılıç, konuşmalarının ardından üniversite fakültelerinden; Fen Edebiyat Fakültesi birincisi Zekeriyya Türker, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi birincisi Emrah Gelir, İlahiyat Fakültesi birincisi Metin Başbuğ, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birincisi Enes Yıldırım, Turizm Fakültesi birincisi Merve Bulut ve Eğitim Fakültesi birincisi Süleyman Yazgı'ya, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç'ın imzasını taşıyan kutlama belgelerini takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber