Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ağustos 2016 - 11:28 Yorum: 0

NEÜ Rektör adayı Erdem,”FETÖ ile mücadelemiz her zaman devam edecektir”

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem yaptığı açıklamada dün olduğu gibi bugünde FETÖ ile mücadelemiz...

NEÜ Rektör adayı Erdem,”FETÖ ile mücadelemiz her zaman devam edecektir”

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem yaptığı açıklamada dün olduğu gibi bugünde FETÖ ile mücadelemiz devam edecektir dedi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı aynı zamanda NEÜ rektör adayı Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem 15 Temmuz süreci Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ne denli haklı olduğunu ortaya bir kez daha koymuştur dedi. Rektör adayı Erdem, " Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevine atanmam itibarıyla öğretim görevlileri ve öğretim üyeleri alımlarında son derece titiz davrandık. Adeta ince eleyip sık dokuduk. Göreve gelmem sonrasında ise almış olduğumuz öğretim görevlileri ve öğretim üyeleri sonrasında hiçbir şekilde FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında benim aldığım hiçbir arkadaşımız açığa alınmadı. Tabi bu da bizleri son derece mutlu etti. Çünkü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın direktifleri doğrultusunda bizlerde FETÖ örgütü ile mücadelemize devam ettik. 15 Temmuz süreci de Cumhurbaşkanımızın ne kadar haklı olduğunu göstermiştir. Bundan sonra bu örgüte gösterilecek en küçük müsamaha devletimize ihanet ile eş değerdir. Rektörlük görevi bize tevdi edilsin veya edilmesin bu yapıyla mücadelemiz her zaman devam edecektir " diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber