Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 18 Ekim 2017 - 13:38 Yorum: 0

NEÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Buluş, ödüllü öğrencileri ağırladı

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.

NEÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Buluş, ödüllü öğrencileri ağırladı

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Buluş, TRT Geleceğin İletişimcileri yarışmasında ödül alan Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerini kabul etti.

TRT tarafından her yıl düzenlenen Geleceğin İletişimcileri yarışmasında iki ödül alan NEÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, bölüm hocaları ve Akademedya çalışanları Dekan Buluş tarafından kabul edildi. Ziyarette Dekan Prof. Dr. Abdulkadir Buluş, Radyo Yayıncılığı, Televizyon Yayıncılığı, Sesli - Görüntülü Habercilik, Yeni Medya Yayıncılığı olmak üzere dört ana dalda toplam 35 üniversiteden 351 öğrencinin 211 eser ile yarıştığı, TRT "Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında alınan ödülün memnuniyet verici olduğunu söyledi. Başarının ekip çalışmasının sonucu olduğunu söyleyen Prof. Dr. Buluş, "Bizim fakültemiz açısından çok anlamlı bir ödül aldınız. Ayrıca TRT gibi alanın öncülerinden olan bir kurumdan alınmış olan bu ödül, fakültemiz ve üniversitemizin vizyonunu ortaya koyma özelliğine sahiptir. Bu tür ödüllerin alınması özelde bizim fakültemizin genelde ise üniversitemizin tanınırlığına da katkı yapacaktır" dedi.

"Bu ödül önümüzdeki yıllar ve yarışmalar için beklentileri yükseltti"

Görüşmede çok genç bir fakülte olduklarını hatırlatan Buluş, ilk yarışmada alınan bu ödülün, önümüzdeki yıllar ve yarışmalar için hem beklentileri yükselttiğini hem de öğrenciler için çıtayı biraz daha yukarıya çektiğini söyledi.Buluş ayrıca, "Tabi bu ödülün alınmasında pek çok kişi ve ekip çalışması etkili olmuştur. Ama sizleri yetiştiren hocaları da ayrıca tebrik etmek lazım. Bölümün şahsında, Bölüm Başkanı Murat Yeşil Hocamızı, Yasin Bulduklu Hocamızı tüm bölüm öğretim kadromuzu tebrik ediyorum. Bu çalışmalar hazırlanırken teorik ve uygulama alt yapısını hocalarınızın size kazandırmasının etkisi fazladır. Bu şunu gösteriyor; bunlar küçümsenecek şeyler değil. O kadar çalışma içinde sizin çalışmalarınız kıymet verilmiş; değerli bulunmuş ve seçilmiştir. Diğer yarışmalara katılım konusunda da üniversitemiz kurumsal destek sağlamaya devam edecektir. Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker hocamızın her türlü desteği vermekte olduğunun da altını çizmek lazım" ifadelerini kullandı.

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Buluş, ziyarette ödül alan öğrencilerin görüşlerini de aldı. Yeni Medya Yayıncılığı alanında birincilik ödülü alan Mücahit Karcı, ödüle layık görülen çalışma hakkında bilgi verdi. Bölümde çalışma olanaklarının kendilerinin büyük avantajı olduğunu söyledi. Haber fotoğrafı alanında ikincilik ödülü alan Harun Şen ise bölüm hocalarına ve fakülte yönetimine şükranlarını sunduğunu söyledi. Ziyaret sonunda Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat Yeşil, çalışmalara ve bölümün gelişmesine verdiği destek için Dekan Buluş'a teşekkür etti.

NEÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Buluş, ödüllü öğrencileri ağırladı

NEÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Buluş, ödüllü öğrencileri ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber