Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:57 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye-Azerbaycan İş Forumu’na katıldı20:49 Vali Atay: "Tek temennimiz kaybolan vatandaşımızı sağ salim bulup, ailesine...20:47 Ziraat Türkiye Kupası: Fatih Karagümrük: 0 - Trabzonspor: 0 (Maç devam ediy...20:44 Down sendromlu doğmuştu: Özel hastaneye 21 milyonluk tazminat şoku20:40 İsrail, Refah’ta 100’e yakın noktaya hava saldırısı düzenledi20:39 Muş’ta iki araçta silah ve uyuşturucu ele geçirildi20:36 ‘Mahzen-40’ operasyonunda tefecilik iddiası ile adliyeye sevk edilen şüphel...20:34 Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"20:22 Kız çocuğuna cinsel istismar iddiasıyla yargılanan kuaföre tahliye20:22 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçağın kaldırılma çalışmala...20:19 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: “Bursaspor için sistem ol...20:08 AB çalışanları İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti20:07 Düzce’de yakalanan uyuşturucu satıcısı tutuklandı20:05 FÜ öğrencileri hipodromda mini konser verdi20:02 Eyüpsultan’da okul müdürünü vuran öğrenci tutuklandı19:59 Prof. Dr. Sami Güçlü’den Rektör Özölçer’e ziyaret19:57 Singapur’da eğitim uçuşu sırasında F-16 savaş uçağı düştü19:56 Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği19:56 Trafik değerlendirme toplantısı düzenlendi19:54 “Arılarım beni tanıyor” diyen bal üreticisi atletle arılarına bakım yapıyor
Yerel 23 Temmuz 2014 - 16:28 Yorum: 0

Nevin Gökçek'ten Çubuk'ta yoksul ailelere yardım

ANKARA (AA) – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, Çubuk’taki ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzattı.Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler...

Nevin Gökçek'ten Çubuk'ta yoksul ailelere yardım

ANKARA (AA) – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, Çubuk’taki ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzattı.

Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından daha önceden tespit edilen ailelerinin evlerine konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, özellikle yaşlı, çocuk ve engellilerle yakından ilgilenerek onların sağlık ve eğitim gibi birçok konudaki sorunlarını dinledi. Nevin Gökçek'e ziyarette, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, eşi Müberra Acehan ve AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş ve eşi Rabia Demirbaş da eşlik etti.

Gökçek ziyaret ettiği ailelere gıda, giysi ve temizlik malzemelerinin yanı sıra para yardımında da bulundu. Gökçek, konuk olduğu ailelerin çocuklarını da hediye ettiği oyuncaklarla sevindirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber