Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Mart 2015 - 11:53 Yorum: 0

Nevruz Bayramı

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt Milletvekili ve Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Afif Demirkıran, nevruzun Ortadoğu, Kafkaslar ve Orta Asya'da ortak değerin adı olduğunu belirtti.Demirkıran,...

Nevruz Bayramı

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt Milletvekili ve Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Afif Demirkıran, nevruzun Ortadoğu, Kafkaslar ve Orta Asya'da ortak değerin adı olduğunu belirtti.

Demirkıran, yaptığı açıklamada, yeniden dirilişin bayramı olan nevruzun, ağaçlarda açan çiçekler gibi yüreklerde de çiçeklerin açmasına, sevgi ve hoşgörü çiçeklerinin her yeri sarmasına, birlik ve kardeşlik tohumlarının yeşertilmesine vesile olmasını diledi.

Bahar çiçeklerinin insanlık, barış ve bereket için açılması temennisinde bulunan Demirkıran, şunları kaydetti:

''Baharın bin bir rengiyle yeryüzünü bir çiçek bahçesine çevirmeye başladığı gün olan nevruz, Ortadoğu, Kafkaslar ve Orta Asya'ya kadar kutladığımız, ateşinin etrafında el ele verip halaya durduğumuz ortak değerimizin adıdır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber