Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

Nevruz kutlaması

SİİRT (AA) - Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen) Siirt Şube Başkanı Naci Özay, nevruzun insanların birlik ve beraberliğini pekiştiren bir bayram olduğunu ifade etti.Özay,...

Nevruz kutlaması

SİİRT (AA) - Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen) Siirt Şube Başkanı Naci Özay, nevruzun insanların birlik ve beraberliğini pekiştiren bir bayram olduğunu ifade etti.

Özay, yaptığı açıklamada, nevruzun, baharı müjdeleyen bir bayram olduğunu belirterek, yüzyıllardan bu yana geniş bir coğrafyada kutlandığını söyledi.

Nevruzun bereketi simgelediğini dile getiren Özay, şunları kaydetti:

"Baharın müjdeleyicisi, bolluk ve bereketin simgesi olan nevruzun halkımızın da birlik ve beraberliğini pekiştirmesi gereken, kin ve nefreti uzak tutan bir bayram olarak görülmesi gerekmektedir. Bu bayramın baharı müjdelediği gibi insanlarıyla, kültürel zenginlikleriyle, farklılıklarıyla güzel bir mozaik oluşturan ülkemize de içerisinde kalıcı barışların bulunduğu kalıcı bir bahara da vesile olması en büyük arzumuzdur."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber