Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ocak 2022 - 18:08 Yorum: 0

Nevşehir Belediyesi tüm ekipleri ile sahada çalışmalarını sürdürüyor

Nevşehir'de etkili olan kar yağışı ile birlikte ulaşımda sıkıntıların yaşanmaması için Nevşehir Belediyesi tüm ekipleri ile sahada çalışmalarını...

Nevşehir Belediyesi tüm ekipleri ile sahada çalışmalarını sürdürüyor

Nevşehir'de etkili olan kar yağışı ile birlikte ulaşımda sıkıntıların yaşanmaması için Nevşehir Belediyesi tüm ekipleri ile sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Nevşehir'de gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı etkisini sürdürüyor. Yağışın başladığı gece saatlerinden itibaren harekete geçen Nevşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Su Kanalizasyon Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğünden çok sayıda personel ve iş makinesi ile yürütülen çalışmalar çerçevesinde başta ana arterler olmak üzere tüm yollarda temizlik ve tuzlama çalışması yapılıyor.

Sabah erken saatlerde beraberinde başkan yardımcısı Ersin Erol ile birlikte sahada karla mücadele çalışmalarını gözlemleyen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, bir süre çalışmalara eşlik etti ve işçilere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Şehir içi ulaşımın aksamaması için belediye ekiplerinin büyük bir özveriyle çalıştığını kaydeden Savran, çalışmaların gün boyu aralıksız süreceğini ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber