Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:46 ZBEÜ, TUSF Salon Futbolu Bölgesel Lig Grup Şampiyonası’na ev sahipliği yapı...20:27 Çaya uçan araç kayalıklarda asılı kaldı: Ekipler seferber oldu20:26 Milli eskrimci Doruk Erolçevik dünya şampiyonu oldu20:19 Kavga eden iki esnafı ayırmaya çalışırken vuruldu20:18 Samsun’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı20:16 Turizm Haftası Marmara Denizi’ne taşındı: Yelkenciler ve römorkörlerden öze...20:15 İsrail saldırılarında 7 Ekim’den bu yana 10 binden fazla kadın öldü20:11 Dışişleri Bakanı Fidan, Doha’ya gitti20:11 A Milli Takımı Teknik Direktörü Montella’dan Alanyaspor’a ziyaret20:10 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerine ilişkin: "Bizim anladığım...20:08 Türkiye RACVIAC 51. MAG toplantısına ev sahipliği yapacak20:07 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç: "TFF yöneticilerinin, özellikle alt ligde...20:05 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç: "18 Temmuz’un yeni sezon planlaması açısı...20:02 Rektör Kibar’dan Başkan Zeyrek’e ‘Hayırlı olsun’ ziyareti20:02 Silivri’de kahvehaneye silahlı saldırı: O anlar kamerada19:55 İzmir Büyükşehir’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı19:54 Başkan Zeyrek, Manisa TSO Başkanı Yılmaz’ı ağırladı19:49 Interpol devreye girdi, öz kardeşini öldüren şüpheli, Sırbistan’a kaçamadan...19:48 Mardin, 2023 yılında yaklaşık 2 milyon turist ağırladı19:47 Selendi’de tütün dikimleri başladı
Spor 20 Ağustos 2016 - 13:38 Yorum: 0

Nevşehir, tarihinde ilk kez sutopu maçlarına ev sahipliği yapıyor

Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından U14 bölgesel lig müsabakaları Nevşehir'de bulunan yarı olimpik yüzme havuzunda başladı.

Nevşehir, tarihinde ilk kez sutopu maçlarına ev sahipliği yapıyor

Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından U14 bölgesel lig müsabakaları Nevşehir'de bulunan yarı olimpik yüzme havuzunda başladı.

Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından U14 bölgesel lig müsabakaları Antalya Yıldızlar, Kayseri Olimpik, Aksaray Gençlik, İTÜ, Antalya Spor, 9 Eylül Üniversitesi, Kayseri Gençlik Spor, Başkent Akademi Spor olmak üzere 8 takımın katılımı ile Nevşehir'de başladı.

İki gün boyunca devam edecek olan mücadelelere Nevşehir tarihinde ilk kez ev sahipliği yapmakta olduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer tüm takımlara başarılar diledi. Ünlüer, "Nevşehir'de havuzumuz biliyorsunuz ki yeni açıldı. Bir yıldır havuzumuz hizmet veriyor. Kapadokya bölgesinde ilk defa su topu U-14 müsabakalarına ilk defa ev sahipliği yapmaktayız. 8 tane takımımız katılıyor. Oldukça heyecanlı maçlar geçiyor. Gençlerimiz hem Kapadokya'da su topu müsabakalarını yapıyor hem de Kapadokya'yı gezme fırsatı elde ediyorlar. Çok zevkli bir spor. Bizde ilimizde U13, U14 takımlarını bizde kurmayı istiyoruz. Burada müsabakaları katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz" dedi.

Sutopu Federasyonu Genel Sekreteri Seyfettin Şahan ise Nevşehir'de ilk kez düzenlenen müsabakaları yapmaktan dolayı son derece heyecanlı olduklarını söyledi. Şahan, "Nevşehir'de böylesine bir turnuvayı yapmak bizim için ayrı bir heyecan. Nevşehir'de yapılan ilk su topu müsabakası. Burada hem Kapadokya bölgemizi hem de Nevşehir bölgemizi tanıma fırsatı elde ettik. Müsabakaya gelen takımlarımız İzmir'den Antalya'dan, İstanbul'dan, Ankara'dan Türkiye'nin dört bir tarafından burada olması bu maçları burada yapması bizim için ayrı bir heyecan oldu. Burada gerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Bey'e gerekse havuzdaki personel arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir organizasyon oluyor" şeklinde konuştu.

Sutopu Federasyonu tarafından Nevşehir'de düzenlenen U14 bölgesel lig müsabakaları yarın oynanacak final maçı ile sona erecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber