Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mart 2015 - 19:38 Yorum: 0

Nevşehir Valisi Ceylan, incelemelerde bulundu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Gülşehir ilçesine bağlı köyleri gezerek incelemelerde bulundu. Ceylan, ilçeye bağlı Ovaören, Gökçetoprak ve Yalıntaş köylerinde vatandaşlarla...

Nevşehir Valisi Ceylan, incelemelerde bulundu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Gülşehir ilçesine bağlı köyleri gezerek incelemelerde bulundu. 

Ceylan, ilçeye bağlı Ovaören, Gökçetoprak ve Yalıntaş köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Ovaören köyünde, köy muhtarı Servet Gencer ve köylüler tarafından karşılanan Ceylan, köyde yapılması planlanan kanalizasyon altyapısı konusunda Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreterliği teknik personellerinden bilgi aldı.

Ovaören köy kahvehanesinde muhtar Gencer ve köylülerle bir süre görüşen ve köy halkının sorunlarını dinleyen Ceylan, daha sonra Gökçetoprak ve Yalıntaş köylerine geçti. 

Ceylan'a ziyaretinde, Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Özel İdare Genel Sekreteri İsmail Cihan eşlik etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber