Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Temmuz 2020 - 09:53 Yorum: 0

Nevşehir’de bir köy karantina altına alındı

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Güneyce köyü, korona virüs ile mücadele kapsamında Derinkuyu Kaymakamlığı tarafından 14 gün boyunca karantina...

Nevşehir’de bir köy karantina altına alındı

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Güneyce köyü, korona virüs ile mücadele kapsamında Derinkuyu Kaymakamlığı tarafından 14 gün boyunca karantina altına alındı.

Derinkuyu Kaymakamlığı tarafından korona virüs ile mücadele kapsamında Güneyce köyünün karantina altına alındığı açıklandı. Derinkuyu Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, "Derinkuyu İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun 2020-12 nolu kararı doğrultusunda korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında salığının önlenmesi, halk sağlığının korunması amacıyla Derinkuyu ilçemize bağlı Güneyce köyü 13.07.2020 tarihi saat 00.00 itibarıyla 14 gün süreyle karantina altına alınmış olup, köye giriş ve çıkışlar yasaklanmıştır. Söz konusu karar gereğince adı geçen köyümüzde vatandaşlarımızın kesinlikle bir araya gelmemeleri, evlerinde kalarak karantina kurallarına kesinlikle uymaları gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber