Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 01 Haziran 2020 - 09:48 Yorum: 0

Nevşehir’de eczanelerin çalışma saatleri değişti

Korona virüs ile mücadele kapsamında Eczacılar Odası tarafından eczanelerin açılış saatinin 09.30 olarak belirlenmesinin ardından bugün itibarıyla yeniden...

Nevşehir’de eczanelerin çalışma saatleri değişti

Korona virüs ile mücadele kapsamında Eczacılar Odası tarafından eczanelerin açılış saatinin 09.30 olarak belirlenmesinin ardından bugün itibarıyla yeniden eczanelerin açılış ve kapanış saatleri değişti.

Nevşehir'de korona virüs ile mücadele kapsamında daha önce eczanelerin 09.30 olarak açılış saatinin belirlenmesinin ardından bugün itibarıyla eczanelerde normalleşme sürecine başladı. Nevşehir'de eczaneler eskiden olduğu gibi yine 08.00'de açılıp 18.00'de kapanacak. Eczacılar Odası tarafından yapılan açıklamada, "Sağlık Bakanlığı'nın bilgilendirmeleri doğrultusunda Kovid-19 pandemisi normalleşme dönemi kapsamında 01.06.2020 Pazartesi gününden itibaren eczane çalışma saatleri yeniden düzenlenmiş ilçe bazında oluşturulan çalışma saatleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Nevşehir’de eczanelerin çalışma saatleri değişti

Nevşehir’de eczanelerin çalışma saatleri değişti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber