Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 28 Eylül 2020 - 15:18 Yorum: 0

Nevşehir’de korona virüs tedbirleri kapsamında özel okula soruşturma açıldı

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen anaokulu, ilkokul 1, 8 ve 12. Sınıflar dışında eğitim verdiği...

Nevşehir’de korona virüs tedbirleri kapsamında özel okula soruşturma açıldı

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen anaokulu, ilkokul 1, 8 ve 12. Sınıflar dışında eğitim verdiği tespit edilen 2özel okula idari soruşturma başlatıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından korona virüs ile mücadele kapsamında 2020-2021 eğitim öğretim yılının kademeli olarak anaokulu, 1.sınıf, 8 sınıf ve 12.sınıflara yönelik açıldı. Bu sınıfların dışında eğitim öğretimi açan okullara Milli eğitim Bakanlığı tarafından yaptırım yapılacağının açıklanmasının ardından ise Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonrasında Simya Koleji'ne korona virüs ile mücadele kapsamında diğer sınıflarda da eğitim öğretim verdiğine yönelik iddialar sonrasında idari soruşturma açıldığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber