Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Haziran 2016 - 09:13 Yorum: 0

Nevşehir’de KÖYDES Toplantısı Vali Aktaş Başkanlığında Yapıldı

2016 yılı KÖYDES(Köylerin Altyapısının Desteklenmesi) projesi kapsamında uygulayıcı birimler bazında aktarılan ödeneklerin kullanılması için hazırlanan...

Nevşehir’de KÖYDES Toplantısı Vali Aktaş Başkanlığında Yapıldı

2016 yılı KÖYDES(Köylerin Altyapısının Desteklenmesi) projesi kapsamında uygulayıcı birimler bazında aktarılan ödeneklerin kullanılması için hazırlanan programın uygulamalarının Haziran ayı genel değerlendirmesi konulu il tahsisat komisyonu toplantısı Vali Aktaş başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda Nevşehir'e tahsis edilen 3 Milyon 49 bin 801 lira ödenek ile toplam 80 adet proje gerçekleştirilmesi öngörülerek, bu projelerin, 52 adedi 52 köyde toplam 62 bin 586 m2 köy içi kilitli parke projesi,26 adedi köy içme suyu projeleri olup, 4 köye yeni sondaj kuyusu açılması, 4 köye de yeni içme suyu deposu yapılması, geriye kalan projeler ise içme suyu depolarının bakım-onarım ilave şebeke projesi, 2 adedi ise kanalizasyon fosseptik yapım projesi olduğu ifade edildi. Ayrıca trafik işaretlemeleri için 454 bin lira ortak alım ödeneği ayrıldığı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber