Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 25 Ekim 2014 - 21:18 Yorum: 0

Nevşehir'deki trafik kazası

Çarptığı iki kişinin ölümüne neden olduğu ve kaçtığı ileri sürülen sürücü, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı

Nevşehir'deki trafik kazası

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, 23 Ekim'de, 3 kişinin ölümü ve bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasına karıştıktan sonra kaçtığı iddia edilen sürücü, aracının yanmayan sinyal lambası sayesinde jandarma ekiplerince yakalandı.

Alınan bilgiye göre, jandarma ekipleri, olayın ardından kaçtığı ileri sürülen sürücüyü bulmak için çalışma başlattı.

Kazanın yaşandığı yol boyunca iş yerleri ve Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarının kayıtlarını inceleyen ekipler, olay saatinde yoldan geçen bir aracın sinyal lambasının yanmadığını fark etti.

Aracın plakasından sürücünün kimliğini belirleyen ekipler, şüpheli Ö.H'yi gözaltına aldı.

Yolda yatan iki kişiyi fark etmeyip çarptığını ve bunun ardından korkarak kaçtığını söylediği ileri sürülen Ö.H, jandarmada işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Nevşehir-Kayseri karayolunun 8. kilometresinde, 23 Ekim'de, 24 yaşındaki Mehmet Bilman idaresindeki 50 UL 829 plakalı araç, yoldan çıkarak sulama kanalına düşmüştü. Daha sonra araçtan savrulan Bilman ile 75 yaşındaki annesi Hatice Bilman'a, bir sürücünün aracıyla çarptıktan sonra kaçtığı iddia edilmişti. Sürücü Mehmet Bilman, annesi Hatice ve 80 yaşındaki babası Hüseyin Mehmet Bilman olay yerinde hayatını kaybetmişti. Sürücünün eşi Pakize Bilman (23) ise yaralanmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber