Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Ekim 2014 - 09:58 Yorum: 0

Nevşehir'den kısa kısa

NEVŞEHİR (AA) - Güney Koreli belediye başkan yardımcıları, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’i ziyaret etti. Ziyarette, belediye ile turizm sektörü arasındaki ilişkiler hakkında görüş...

Nevşehir'den kısa kısa

NEVŞEHİR (AA) - Güney Koreli belediye başkan yardımcıları, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’i ziyaret etti.

Ziyarette, belediye ile turizm sektörü arasındaki ilişkiler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 

Nuri Cingil, konuşmasında, Güney Koreli heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Göreme'nin, Kapadokya’nın başkenti olduğunu vurgulayan Cingil, "Misafirlerimize, turizm bölgelerimiz, hizmet standartlarımız, otel, restoran gibi tesislerin işleyişleri konularını içeren turizm ve belediye ilişkisi hakkında bilgiler verdik. Belediye gelirleri, turizm yatırımları, turizmin belediye bütçesine katkısı, turizmin hangi dallarının ön plana çıkarılacağı gibi konularda bilgilendirme yaptık. Güney Kore turizminin gelişmesinde katkımızın olması, turizm konusunda örnek gösterilmemiz bizi mutlu etti” diye konuştu.

Cingil, konuklara çeşitli hediyeler de verdi.

- NGC'yi ziyaret 

CHP Nevşehir İl Başkanı Mehmet Değirmenci, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici’yi ziyaret etti.

Değirmenci, ziyarette, Nevşehir’deki basın mensuplarının özverili çalıştığını belirtti.

Parti olarak basın mensuplarına ellerinden gelen desteği verdiklerini aktaran Değirmenci, "Gazetecilik kolay bir meslek değil. Ama CHP iktidarında daha özgür, sansüre uğramayan bir meslek olacak. Şu an ki iktidarda gazetecilerin hür olduğunu kimse söyleyemez. Gazeteciler yazamaz çizemez hale geldi" dedi.

Bayram Ekici de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Gazeteciliğin zor ancak güzel bir meslek olduğunu kaydeden Ekici, "Nevşehir’de gazetecilik yapmak biraz zor. Ancak hep birlikte bu sıkıntıları aşacağımıza inanıyorum. Cemiyet olarak kurumlaşma çalışmalarımız devam ediyor. Aynı zamanda meslektaşlarımızın daha sağlıklı ortamlarda çalışması için de elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber