Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 08 Mart 2021 - 15:08 Yorum: 0

Nevşehir’in altyapısı ilmek ilmek işleniyor

Nevşehir Belediyesi, kenti Avrupa standartlarında modern bir altyapıya kavuşturmak için içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu alt yapı çalışmalarını...

Nevşehir’in altyapısı ilmek ilmek işleniyor

Nevşehir Belediyesi, kenti Avrupa standartlarında modern bir altyapıya kavuşturmak için içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu alt yapı çalışmalarını birçok noktada sürdürüyor.

Vatandaşların kesintisiz ve daha sağlıklı içme suyu ihtiyacını karşılamak için yoğun çaba sarf eden Nevşehir Belediyesi, kentin çeşitli mahallelerinde gerçekleştirdiği altyapı yatırımlarına her gün bir yenisini ekliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'ndeki Edalı Sokak'ta altyapı yenileme çalışmasına başladı.

Haftanın ilk günü sabah erken saatlerden itibaren Edalı Sokak'ta çalışmalara başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirilen çalışma programı kapsamında sokağın içme suyu hattını tamamen yenileyecek.

Burada bulunan ve 350 Evler, Esentepe ve Fatih Sultan Mehmet Mahallelerini besleyen içme suyu ana isale hattını da yenileyecek olan belediye ekipleri çalışmalarının ardından deforme olan yolun ulaşım konforunu da arttıracak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber