Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 04 Mart 2021 - 15:18 Yorum: 0

New York’taki skandal ilan hakkında soruşturma başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ABD'nin New York eyaletindeki reklam panolarında Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhtarı reklam ilanlarını...

New York’taki skandal ilan hakkında soruşturma başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ABD'nin New York eyaletindeki reklam panolarında Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhtarı reklam ilanlarını veren ve organize eden kişiler hakkında soruşturma başlattı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, ABD'nin New York eyaletinde bir kısım caddelerde bulunan reklam panolarındaki söz konusu ilanlara yer verilerek, "Bu ilanların giderlerinin Türkiye'deki sessizler tarafından karşılandığı ve organize edildiğine dair videoların bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılması üzerine, yapılan paylaşımlar ihbar kabul edilerek reklam ilanlarını veren ve organize eden kişiler hakkında soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber