Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 25 Şubat 2022 - 12:28 Yorum: 0

Nezaket Okulu öğrencilerinden Başkan Çetin’e sürpriz ziyaret

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri, Başkan Ertuğrul Çetin'e makamında sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Nezaket Okulu öğrencilerinden Başkan Çetin’e sürpriz ziyaret

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri, Başkan Ertuğrul Çetin'e makamında sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu eğitmenleri ve minik öğrenciler, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i makamında ziyaret ederek, yaptıkları hediyeleri takdim ettiler. Öğrencileri kapıda karşılayan Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirip ikramlarda bulundu. Çocukların ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Çetin, "Nezaket Okulu öğrencilerimiz ziyaretimize geldi. Öğrencilerimiz gün boyu çeşitli etkinliklerle keyifli zamanlar geçiriyor. Kendi elleriyle yaptıkları çok kıymetli hediyeleri için hepsine teşekkür ediyorum. Minik öğrencilerimizin heyecanları bizleri mutlu ediyor. Çünkü onlar mutlu oldukça bizler daha çok mutlu oluyoruz. Onların daha güzel bir geleceğe ulaşmaları için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber