Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Ekim 2016 - 12:25 Yorum: 0

Niğde Belediyesinin 55 merdivenli itfaiye aracı hizmete girdi

Niğde Belediyesi sadece beş büyükşehir belediyesinde olan 55 metre merdivenli itfaiye aracı törenle hizmete girdi.

Niğde Belediyesinin  55 merdivenli itfaiye aracı hizmete girdi

Niğde Belediyesi sadece beş büyükşehir belediyesinde olan 55 metre merdivenli itfaiye aracı törenle hizmete girdi. Açılış kurdelesini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kesti. Başkanlar daha sonra Şehit Ömer Halisdemir meydanında vatandaşlara aşure ikram etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Şehit Ömer Halisdemir'in doğduğu Çukurkuyu beldesine yaptırdıkları parkın açılışını yapmak için Niğde'ye geldi. Başkan Karaosmanoğlu Niğde'de akrabalarının olduğunu ve Niğde'yi beğendiğini söyledi.

İtfaiye açılış töreninde gazetecilere açıklama yapan Karaosmanoğlu, "Anadolu'muzun en güzel kentlerinden biri olan Niğde'ye geldik. Sabah yaylalarda yürüyüş yaptık, böğürtlen, ceviz ve alıç yedik mükemmel bir yürüyüş yaptık. Ben Niğde'ye 10 yıl önce gelmiştim. Niğde çok gelişmiş, çok mükemmel bulvarlar olan harika yaşanacak bir şehir olarak gördüm. Bugün Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde Türkiye'nin onuru Büyükşehirimiz Ömer Halisdemir içn güzel bir park yaptık. Bu parkın açılışı için akşamdan geldik ve dünürümüzün evinde kaldık Niğdeli gelinimiz var. Niğde'yi ayrı bir şekilde seviyoruz. Tüm Niğdeli kardeşlerimizi park açılışına davet ediyoruz." dedi.

İtfaiye açılış töreni sonrasında açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise, "Niğde Belediyesi İtfaiye müdürlüğü filosuna 55 metrelik itfaiye aracını dahil ettik. itfaiye aracımız 4 milyon TL'ye yakın maliyeti buldu. Niğde'mize hayırlı olmasını diliyorum. Geleneksel olarak her yıl yaptığımız etkinlik olan aşure dağıtımını da burada vatandaşlarımıza ikram ettik. Geleneksel olduğu için yine bu yılda okullarda ve camilerde aşure ikramı yapacağız." diye konuştu.

Niğde Belediyesinin 55 merdivenli itfaiye aracı hizmete girdi

Niğde Belediyesinin 55 merdivenli itfaiye aracı hizmete girdi

Niğde Belediyesinin 55 merdivenli itfaiye aracı hizmete girdi

Niğde Belediyesinin 55 merdivenli itfaiye aracı hizmete girdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber