Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 12:03 Yorum: 0

Niğde Belediyesinin İftar Sofrasında Gönüller Bir Oldu

Geleneksel mahalle iftarları programını Dere Mahallesi'nde devam ettiren Niğde Belediyesi, mahalle halkıyla birlikte iftar açtı.

Niğde Belediyesinin İftar Sofrasında Gönüller Bir Oldu

Geleneksel mahalle iftarları programını Dere Mahallesi'nde devam ettiren Niğde Belediyesi, mahalle halkıyla birlikte iftar açtı.

9 ayrı noktada yapılması planlanan iftar sofralarının 7'ncisi Dere Mahallesi'nde kurularak muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. İftar programına yoğun ilgi gösteren Dere Mahallesi sakinleri kurulan masaları saatler öncesinden doldurdu. Masaları gezerek iftar açmak için bekleyen vatandaşlarla tek tek ilgilenen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan mahalle sakinlerinin ve çocukların ilgisiyle karşılandı.

Birlikteliğin ve beraberliğin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Akdoğan Niğde Belediyesi olarak Ramazan ayına uygun hareket ettiklerini söyledi. Ramazan ayında gündüz esnaf gezisi yapan Başkan Akdoğan katıldığı mahalle iftarlarının yanı sıra çat kapı ev ziyaretleriyle vatandaşla daha çok hemhal olmaya çalıştıklarını ifade etti. Tüm mahalle halkını aynı sofrada buluşturmanın verdiği mutluluğu dile getiren Başkan Akdoğan, "İnsanlarımızla beraber yaşamak lazım. Aynı sofraya oturmak, aynı tastan çorba içmek lazım. Biz bunlara vesile olabiliyorsak burada en zengininden en fakirine herkesi bir araya getirip aynı yemekte buluşturuyorsak bu da belediye başkanlığının bize verdiği en büyük mutluluktur diye düşünüyorum." dedi.

250 Ev Ziyareti

"Ramazan ayında, öncesinde ve sonrasında hemşehrilerimizle beraberiz, onların dertleriyle dertlenme noktasındayız." diyen Başkan Akdoğan yaptığı çat kapı ev ziyaretleri için, "30 gün içerisinde 250 haneye çat kapı ev ziyareti yapmayı planlıyorum. Sanırım bugüne kadar 150 ziyaret gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde 100 tane daha ev ziyareti yaparak 250 rakamına ulaşmayı hedefliyorum. Aslında hedefimiz 300" dü ama bir takım resmi protokol işler olunca biraz aksamalar oldu. Ama 250-300 arasında hemşehrimizi ziyaret edeceğiz onların sorunlarını çözeceğiz inşallah." diye konuştu.

'Kapımız Halkımıza Ardına Kadar Açık'

Belediye Başkanı olarak makamının her zaman halka açık olduğunu söyleyen Başkan Akdoğan vatandaşın randevu almadan istediği her an belediye başkanlığına rahatça ulaşabileceğini söyledi. Ramazan ayında vatandaşla iç içe olma noktasında temposunu artırdığını vurgulayan Başkan Akdoğan, "Bizim için önemli olan vatandaşımızın gönlünün alınması. Ne kadar çok gönül alırsak bizi o kadar mutlu eder. Vatandaşımızın duasını almak bizim açımızdan en önemli hususlardan bir tanesi." dedi.

Mahalle iftarına katılan Dere Mahallesi Muhtarı Eyüp Aktaş'da yapılan programdan memnuniyetini dile getirirken emeği geçen herkese teşekkür etti.

Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün iftar programı 27 Haziran Pazartesi günü Perşembe Pazarında ve son olarak 30 Haziran Perşembe günü Şahinali Mahallesi Özden Market arkasında yapılacak iftar programıyla sona erecek.

Niğde Belediyesinin İftar Sofrasında Gönüller Bir Oldu

Niğde Belediyesinin İftar Sofrasında Gönüller Bir Oldu

Niğde Belediyesinin İftar Sofrasında Gönüller Bir Oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber