Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2016 - 12:43 Yorum: 0

Niğde Devlet Hastanesine 13 yeni hekim atandı

Niğde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı hastanelere 13 hekim ataması yapıldı.

Niğde Devlet Hastanesine 13 yeni hekim atandı

Niğde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı hastanelere 13 hekim ataması yapıldı.

Atamalar hakkında açıklamada bulunan Niğde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Fatih Balcı, 4 hekimin Çiftlik ilçesine, 3 tanesinin Bor ilçesine ve 3 tanesinin de Ulukışla ilçesine atandığını söyledi.

Genel Sekreter Dr. Balcı, "70. Dönem Devlet Hizmet yükümlüsü olarak 10 pratisyen hekim ataması yapılmıştır. Doktorlarımızdan 4 tanesini Çiftlik İlçe Hastanesine, 3 tanesi Bor devlet hastanesi, 3 tanesini de Ulukışla İlçe Hastanesinde göreve başlattık. Ayrıca dönem tayini ile de Niğde Devlet Hastanesine 2 tane Kalp Damar Cerrahi Uzmanı ve Bor Devlet Hastanesine de 1 tane Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı görevlerine başladı. Kadromuzu daha da genişletmek ve hastalarımıza daha iyi hizmet sunma gayretindeyiz. Kurumumuzla eksik olan branşlar için taleplerde bulunduk. En kısa zamanda eksik olan branşlarımızı tamamlamak istiyoruz. Birliğimize yeni katılan hekimlerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber