Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mayıs 2017 - 14:00 Yorum: 0

Niğde Emniyet Müdürlüğü’den Sürücülere Uyarı

Niğde Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada, karayollarında meydana gelen kazaları önlemek amacıyla bir dizi tedbir alındığını açıkladı.

Niğde Emniyet Müdürlüğü’den Sürücülere Uyarı

Niğde Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada, karayollarında meydana gelen kazaları önlemek amacıyla bir dizi tedbir alındığını açıkladı.

Yapılan açıklamada, "Ülkemiz karayollarında meydana gelen kazaları önlemek, trafik kazalarından kaynaklanan ölüm ve yararlanmaları azaltmak amacıyla hazırlanan Karayolları Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı ile 2020 yılına kadar ülkemizde kazalar sonucu meydana gelen ölümlerin yüzde 50 azaltılması hedeflenmektedir" denildi.

Otoyollarda EDS Dönemi

Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 01 Temmuz 2017 tarihi itibariyle otoyollarda Elektronik Denetim Sistemine (EDS) geçilerek gişeler arasında ortalama hız ölçümü yapılacağı ve hız sınırlarını aştığı anlaşılan araçlara gerekli cezai işlemlerin uygulanacağı belirtildi.

Standart Dışı Plakalar Ağır Kusur Sayılacak

Standart dışı plakaların ağır kusur sayılacağı belirtilen açıklamada, "01 Temmuz 2017 tarihinden itibaren araçların TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonlarında yapılan muayenelerinde, standart dışı plakalar ağır kusur olarak değerlendirilecektir." denildi.

Motosikletlere Müsamaha Gösterilmeyecek

Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada motosiklet sürücülerine de önemli uyarıda bulunuldu. Açıklamada, "Özellikle yaz döneminde motosikletler üzerinde denetim yoğunlaştırılacak, trafik kazalarının ve can kayıplarının önlenmesi amacıyla tescilsiz-kasksız motosikletlere müsamaha gösterilmeyecektir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber