Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 15 Ocak 2019 - 13:43 Yorum: 0

Niğde’de 1 milyon 369 bin kişi sağlık hizmeti aldı

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın 2018 yılında 1 milyon 369 bin 078 hastaya hizmet ettiklerini...

Niğde’de 1 milyon 369 bin kişi sağlık hizmeti aldı

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın 2018 yılında 1 milyon 369 bin 078 hastaya hizmet ettiklerini söyledi.

2018 yılı değerlendirme toplantısı yapan Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın, hastanede yapılan hizmetler ve yapılması planlanan hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.

Hastaneden birçok ameliyat ve operasyonların yapıldığını ifade eden Günaydın, hastaneden sevklerin çok aza indirildiğini belirtti. Günaydın ayrıca hastanede yeni alınan cihazların hizmetine girdiğini ve Niğdeli hayırsever birçok vatandaşın hastaneye cihaz alımı yaparak bağışta bulunduğunu vurguladı.

Başhekim Günaydın açıklamasında şunları söyledi: "2018 yılı içerisinde hastanede toplamda 1 milyon 369 bin 78 kişi hizmet aldı. Bu hizmetlerle beraber birçok yapılmamış ameliyat ve operasyonlar gerçekleştirdik. Farklı branşlarda yapılan sevkleri en aza indirdik. 131 uzman hekim ve 37 Dr. Öğretim üyeleri ile Niğdeli vatandaşımıza hizmette bulunuyoruz. 23 bin 285 vatandaşımıza ameliyat yaptık. Burada en çok mutlu eden şey ise Niğdeli hayırseverlerimizdir. Bir çok tıbbi cihaz alımlarında büyük destek sağladılar" dedi.

Niğde’de 1 milyon 369 bin kişi sağlık hizmeti aldı

Niğde’de 1 milyon 369 bin kişi sağlık hizmeti aldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber