Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mart 2015 - 16:13 Yorum: 0

Niğde'de 20 bin çam fidanı dağıtıldı

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesince "Her İnsan İçin Bir Ağaç" kampanyası kapsamında 20 bin çam fidanı dağıtıldı.Kent meydanında kamyon ve tır kasasından dağıtılan fidanlardan almak...

Niğde'de 20 bin çam fidanı dağıtıldı

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesince "Her İnsan İçin Bir Ağaç" kampanyası kapsamında 20 bin çam fidanı dağıtıldı.

Kent meydanında kamyon ve tır kasasından dağıtılan fidanlardan almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Fidanları bebek arabasında taşıyan kadınlar ile duraklarda fidanlarla otobüs bekleyen vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu.

"Her İnsan Bir Ağaç" kampanyası kapsamında 343 bin nüfusa sahip Niğde'de, nüfus sayısına göre fidan dikileceği, dağıtılan fidanların dışındaki 323 bin fidanın dikiminin Nisan ayı sonuna kadar Hıdırlık mevki, Hamamlı bölgesi ile okul bahçeleri ve yol kenarlarına yapılacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber