Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 16 Nisan 2022 - 16:28 Yorum: 0

Niğde’de 30 Yıla 30 Eser sergisi açıldı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nin kuruluşunun 30. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, "30 Yıla 30 Eser" sergisi açıldı.

Niğde’de 30 Yıla 30 Eser sergisi açıldı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nin kuruluşunun 30. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, "30 Yıla 30 Eser" sergisi açıldı.

Niğde Müzesi Sergi Salonundaki serginin açılışına Vali Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Ömer Halsidemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, öğrenciler ve davetliler katıldı. Açılışta konuşan Vali Yılmaz Şimşek, üniversitenin 30'uncu yaşına girmesinin kente gurur verdiğini söyledi. Üniversitenin kuruluşunun 30'uncu yılını çeşitli etkinlilerle kutlandığını söyleyen Vali Şimşek; "Sergide, ülkenin seçkin ve başarılı önemli sanatçıların eserleri bulunuyor. Halkımız bu önemli eserleri ziyaret edebilecek. Üniversitenin 30'uncu yaşına girmesi Niğdemiz, üniversitemiz ve bizler için gurur vesilesi. Üniversitemizin yaş alması ve her geçen gün kendisini geliştirmesi tabi ki şehrimize de kazanımlar sunuyor. Bu sergide şehrimize bir kazanç. İnşallah bunda sonra da üniversitemiz her alanda ilimize katkı sunmaya devam edecek" dedi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından organize edilen sergide; tekstil tasarımı, moda tasarımı, el sanatları ve seramik alanında eserler yer alıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber