Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 24 Haziran 2018 - 15:48 Yorum: 0

Niğde’de AK Partililer oylarını kullandı

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için Ak Partili Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Ak parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen,...

Niğde’de AK Partililer oylarını kullandı

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için Ak Partili Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Ak parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, Ak Parti Niğde Milletvekili Adayı Yavuz Ergün, Selim Gültekin, Sedat Çağlar oylarını kullandı.

Ak Partili Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve eşi Gonca Kavaklıoğlu ile birlikte Atatürk Anadolu Lisesi'nde oyunu kullandı. Kavaklıoğlu, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.

Milletvekili Erdoğan Özegen Cumhuriyet İlkokulunda, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin Kumluca İlkokulunda, Ak Parti Niğde Milletvekili Adayı Yavuz Ergun Bor Şehir Ömer Halisdemir Anadolu IHL'de, Selim Gültekin Kemal Aydoğan İlkokulunda, Sedat Çağlar Mehmet Emet İlkokulu'unda oyunu kullandı.

Niğde’de AK Partililer oylarını kullandı

Niğde’de AK Partililer oylarını kullandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber