Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Haziran 2016 - 04:58 Yorum: 0

Niğde’de Koku Paniği

Niğde'de yoğun koku nedeniyle paniğe kapılan vatandaşlar hastanelere akın etti.

Niğde’de Koku Paniği

Niğde'de yoğun koku nedeniyle paniğe kapılan vatandaşlar hastanelere akın etti. Polis ve doğalgaz ekipleri alınan yüzlerce ihbara kaşılık alarma geçti.

Niğde kent merkezinde sahur vaktinde meydana gelen ve doğalgaza benzeyen yoğun koku telaşa neden oldu. Polis ihbar hattını arayan yüzlerce kişi, kendi bölgelerinde yoğun doğalgaz kokusu olduğu ihbarlarında bulundu. Yapılan ihbarlar şehrin her yerinden yoğunlaşınca polis alarma geçti. Polis ekipleri ihbar gelen bölgeleri tek tek kontrol ederek gaz kokusunun neden kaynaklandığını bulmaya çalıştılar. Yapılan ihbarların yoğunluğu karşısında ilk dakikalarda doğalgaz yetkililerine ulaşılmaya çalışıldı fakat ulaşılamadı. Doğalgaz yetkililerinin konu ile ilgili olarak haberdar olmasının ardından doğalgaz hatları sistemden kontrol edildi ve herhangi bir kaçak olmadığı belirtildi. Koku nedeniyle yaklaşık 100 kişininde acil servislere müracaatta bulundukları öğrenildi.

Kent merkezinde meydana gelen yoğun gaz kokusunun neden kaynaklandığı konusunda tam bir sonuca halen ulaşılamazken henüz yetkili makamlardan da bir açıklama gelmedi.

SOSYAL MEDYADA İDDİALAR ARTTI

Ayrıca kokuyu duyan bazı vatandaşlar sosyal medya hesaplarından kokunun Akkaya Barajından, OSB de bulunan peynir fabrikalarından, ilaç üretimi veya boya üretimi yapan fabrikalardan, bir aracın LPG deposundan kaynaklandığı gibi iddialarda bulundular.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber