Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 15:38 Yorum: 0

Niğde’de okul bahçesi asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri okul bahçesi asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Niğde’de okul bahçesi asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri okul bahçesi asfalt çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ekiplere çalışmalarında kolaylık dilerken öğrencilerin sevgi seliyle karşılaştı.

Niğde Belediyesi şehrin cadde ve bulvarlarında yaptığı asfalt çalışmalarının yanında eğitime katkı amacıyla okul bahçelerini de asfaltlıyor. Okul bahçelerinin daha temiz ve düzgün olması için yapılan çalışmalarla öğrencilerin daha rahat hareket etmesiyle çamurdan ve kirli ortamdan kurtulması hedefleniyor. Okuldaki asfalt ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Akdoğan Niğde'nin her sene göç aldığını ve buna bağlı olarak okul sayısının da arttığını belirtti. Sekiz yıldır okul bahçelerinin asfaltlanması ve çevre düzenlemelerinin yapıldığını dile getiren Akdoğan "Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okullarımızla birlikte çeşitli projelere imza atıyoruz. Çocuklarımız teneffüslerde okul bahçesinde rahatça oynayabilmeleri için ekiplerimiz asfalt çalışması yapıyor. Cumhuriyet ve Atatürk ilkokulları talebi doğrultusunda ilkokulların bahçelerinde çevre düzenlemesi ve asfaltlama çalışmalarına bugün ve yarın devam edeceğiz. Bizler çocuklarımıza daha iyi ortamda eğitim sağlama gayreti içerisindeyiz." şeklinde konuştu.

Velilerden Teşekkür

Okul bahçelerinin asfaltlanmasından çok memnun olduklarını söyleyen veliler ve öğretmenler bu hizmetten dolayı Başkan Akdoğan'a teşekkür ettiler. Bu arada okul bahçesinde çocuklarının dersten çıkmasını bekleyen velilerle konuşan Başkan Akdoğan onların sıkıntılarını ve isteklerini dinlemeyi ihmal etmedi.

Öğrenciler Başkan Akdoğan'dan İmza Aldılar

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan okul bahçesinde yapılan asfalt serimi çalışmasını incelerken dersten çıkan çocukların sevgi seliyle karşılaştı. Çantalarından ödev defterlerini alarak Başkan Akdoğan'a sevinçle koşan çocuklar önce sarılıp ardından imza istediler. Çocukların bu isteğini kırmayan Başkan Akdoğan teker teker defterlerine imza atıp ardından çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Niğde’de okul bahçesi asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Niğde’de okul bahçesi asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber